Persoana fizica

RO08 RZBR 0000 0600 1889 7013

Asociatia Ai Vointa Ai Putere

Cod de inregistrare fiscala: 36428530

DONEAZA ONLINE

Construim împreună o lume în care sutele de copii cu autism au acces la aceleași drepturi, resurse, posibilități și vise ca prietenii și colegii lor. Pentru ei, acest lucru este posibil doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, o atenție constantă de care un copil cu autism are nevoie de la diagnostic, terapie zilnică, socializare, integrare – un traseu zilnic care durează ani. Alege în ce parte a drumului dorești să-i fii alături. 

REDIRECTIONEAZA 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În cei 5 ani de la infiintarea Asociatiei Ai Vointa Ai Putere, speranța a peste 300 de părinți că lupta nu este pierdută odată cu primirea unui diagnostic, că micuții lor speciali au șansa de a-și recâștiga copilăria, a venit cu 2% si 3.5%. Mii de oameni au înțeles, în acești ani, că schimbarea vine din implicare și că binele poate să nu coste nimic, atunci când înțelegi, îți pasă și îți dorești să dăruiești.      

FII VOLUNTAR!

Eşti elev,student sau absolvent şi vrei să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi care să-ţi ofere satisfacţie personală sau pur şi simplu ţi-ai propus să înveţi lucruri noi?  Vrei să participi la activităţi organizate în scop caritabil, de informare sau conştientizare ori să fii implicat în proiectele derulate de Asociaţia Ai Vointa, Ai Putere?  

Contactează-ne pe orice cale, ne găsești la telefon, E-mail sau pe pagina de facebook: