1

Copiii cu nevoi speciale necesita cat mai multe ore de terapie, un program de învățare 1 la 1 cu psihologi, logopezi și alți specialiști foarte costisitor pentru familie. Șansa lor suntem noi, contribuția fiecăruia se transformă în ore de terapie, activități de socializare și integrare, suport pentru ca părinții să continue acasă modul de învățare altfel.

2

sprijinul cazurilor sociale

Persoana fizica

RO08 RZBR 0000 0600 1889 7013

Asociatia Ai Vointa Ai Putere

Cod de inregistrare fiscala: 36428530

DONEAZA ONLINE

Construim împreună o lume în care sutele de copii cu autism au acces la aceleași drepturi, resurse, posibilități și vise ca prietenii și colegii lor. Pentru ei, acest lucru este posibil doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, o atenție constantă de care un copil cu autism are nevoie de la diagnostic, terapie zilnică, socializare, integrare – un traseu zilnic care durează ani. Alege în ce parte a drumului dorești să-i fii alături. 

REDIRECTIONEAZA 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În cei 5 ani de la infiintarea Asociatiei Ai Vointa Ai Putere, speranța a peste 300 de părinți că lupta nu este pierdută odată cu primirea unui diagnostic, că micuții lor speciali au șansa de a-și recâștiga copilăria, a venit cu 2% si 3.5%. Mii de oameni au înțeles, în acești ani, că schimbarea vine din implicare și că binele poate să nu coste nimic, atunci când înțelegi, îți pasă și îți dorești să dăruiești.      

FII VOLUNTAR!

Eşti elev,student sau absolvent şi vrei să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi care să-ţi ofere satisfacţie personală sau pur şi simplu ţi-ai propus să înveţi lucruri noi?  Vrei să participi la activităţi organizate în scop caritabil, de informare sau conştientizare ori să fii implicat în proiectele derulate de Asociaţia Ai Vointa, Ai Putere?  

Contactează-ne pe orice cale, ne găsești la telefon, E-mail sau pe pagina de facebook: 

Companie

CONT DONATIE

RO08 RZBR 0000 0600 1889 7013

Asociatia Ai Vointa Ai Putere
Cod de inregistrare fiscala: 36428530

DIRECTIONEAZA 20%

Ai o companie sau o microîntreprindere? Poți direcționa 20% din impozit prin sponsorizare către Asociația Ai Vointa Ai Putere și nu te costă nimic. Sponsorizarea ta se transformă în sprijin direct pentru cei 60 de copii care fac terapie în cele 2 centre ale Asociatiei Ai Vointa Ai Putere.

PROMOVEAZA 3,5% IN RANDUL ANGAJATILOR

Poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale, cu o cerere adresată departamentului de resurse umane/salarizare/contabilitate. Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale îți aparține, iar compania îți va oferi detaliile necesare și sprijinul în acest sens. Opțiunea poate fi făcută pe 1 an sau 2 ani de zile, compania se va ocupa să redirecționeze lunar suma aferentă. Acest proces se numește reținere la sursă, pentru noi se traduce în resurse financiare lunare și constante.

Implică angajații în activități pentru copiii cu autism, cazuri sociale

Susține unul din evenimentele sau campaniile noastre

Donează produse sau servicii

Contract sponsorizare